Anja's schilderwerken

Bloemen blijven inspireren, de kleuren zijn oneindig. “Door de talloze composities en de diversiteit van bloemen raak ik nooit uitgeschilderd. Vandaar ook dat ik met regelmaat grote bloemenschilderijen maak.” Zijde schilderen is werken op opgespannen zijde en je kan de verf en kleuren mooi in elkaar over laten vloeien. Er zijn voor het zijde schilderen diverse schildertechnieken en toepassingen mogelijk, bijvoorbeeld als raamdecoratie, schilderij, shawl, kussen, ketting of basis voor kleding.

Voor de groenteschilderijen geldt, net als voor de bloemen, dat de kleuren en de vormen van de groenten het best tot hun recht komen als ze op een groot doek geschilderd worden. De schilderijen in Sepia zijn alleen geschilderd in wit en bruin. Dit in combinatie met gemengde technieken waarbij met foto’s knipsels, teksten en modelleerpasta wordt gewerkt tot een schitterende collage-achtige compositie ontstaat. De overige schilderijen tonen nog meer gevarieerd werk van Anja, zoals Trompe-l óeil schilderijen en opdrachten.

Heeft u interesse in een schilderij dan kan u het bijvoorbeeld eerst op zicht meenemen. Anja schildert veel in opdracht. Bent u op zoek naar veel kleur of juist een meer ingetogen kleurstelling? Wilt u een groot of klein doek. Samen met u zoekt Anja naar het gewenste schilderij voor de juiste uitstraling, waarbij zij u graag adviseert over het effect
van het kleurgebruik in uw woon- of werkruimte. Kom gerust een keertje
langs in het atelier, of neem contact op.