Penseeltje

Over ons

Anja Keijzer is 32 jaar geleden begonnen met winkel/atelier ’t Penseeltje aan de Uithof in de Maasdijk. Na 10 jaar werd uiteindelijk de ruimte te klein en besloot ze samen met haar zus Marianne de stal van hun ouderlijk huis te verbouwen. Waar haar zus Marianne met haar man en gezin woont en waar vader en moeder Keijzer met 3 zonen en 2 dochters vroeger de boerderij bestierden.

Het is een mooie, karakteristieke boerderij aan de Oudecampsweg 9, De Lier, waar er maar weinig meer van zijn in het Westland. Na een uitgebreide renovatie van de stal kon Anja hier haar winkel en atelier voortzetten, samen met haar zus Marianne.

Het werk komt prachtig uit in de sfeervolle ruimte. Het voorste gedeelte van de stal is winkel en het andere deel atelier en cursus ruimte. Anja is hier bijna iedere dag aanwezig en schildert ook veel in opdracht, zowel kleurige bloemen, groenten- en collage schilderijen, plateel, brocante, serviesgoed als schitterende zijde.

In overleg is er veel mogelijk en probeert Anja er altijd iets moois van te maken: “Ik schilder met heel veel plezier en liefde, en ik hoop dat u dat in mijn werk terug kan zien.”